GDPR

Protectia Datelor cu Caracter Personal (PDCP)

 

PROBIROTICA TOP S.R.L. este o societate comerciala inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/7176/2002, avand C.I.F. RO 14796220, cu sediul in Bucuresti, str. Buhusi, nr. 1, sector 3, tel. 0216304020, care furnizeza servicii, solutii si produse de tehnologia informatiei si birou si care, in cadrul activitatilor sale prelucreaza date cu caracter personal.

 

 

Prin aceasta declaratie privind Protectia Datelor cu Caracter Personal, pe care le prelucram, respectam cerintele legale si de reglementare in vigoare, conform Regulamentului UE 679/2016 (GDPR - Regulamentul General privind Protectia Datelor) si legislatiei aplicabila pe teritoriul Romaniei. Prin acest document, va informam modul prin care protejam, colectam si utizam datele dumneavoastra cu caracter personal in calitate de client, furnizor sau alt partener de afaceri, angajat sau colaborator.

 

- Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dvs., astfel incat aveti direct controlul asupra oricarei informatie pe care ne-o oferiti.

La plasarea unei comenzi ne oferiti: adresa de e-mail, nr. de telefon, nume si prenume, adresa de livrare, datele de facturare, metoda de plata.

In anumite situatii, cand este necesar datele din cartea de identitate, inclusiv codul numeric personal.

Daca ne contactati telefonic sau prin e-mail cu diferite solicitari sau informatii de interes pentru dvs., putem colecta numele si datele dvs. de contact, precum si alte date cu caracter personalpe care ni le furnizati in mod direct.

 

- De unde putem obtine datele dumneavoastra

Direct de la dvs. sau de la persoane care actioneaza in numele clientului, furnizorului sau partenerului de afaceri.

Autoritati si institutii publice sau publicatii si baze de date care sunt disponibile public sau contractual.

Daca ne scrieti sau telefonati in legatura cu diverse solicitari sau aspecte care va intereseaz, colectam datele pe care ni le furnizati.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. 

 

- Care sunt scopurile si bazele prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal

Prelucrarea  comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora.

Solutionarea de orice natura a problemelor referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate.

Returnarea produselor conform prevederilor legale.

Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale.

In scopul executarii unui contract sau al gestionarii relatiei de afaceri dintre Socitate si Client.

Pentru a raspunde solicitarilor dvs. sau ale autoritatilor publice.

Pentru prevenirea sau investigarea fraudelor, pentru apararea sau exercitarilor drepturilor noastre legale in conditiile prevazute de lege.

Pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim.

Pentru realizarea de analize, statistici, cu privire la starea relatiilor comerciale cu dvs.

Este in interesul nostru de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. sa nu fie afectate.